потребителско име:   парола:  

Функционална организация

Хубаво е човек да има красива кола - но каква е ползата ако тя се разваля през ден или няма сила да надмине трактор?

При Интернет-страниците нещата не стоят кой знае колко по-различно. И затова първият въпрос, който ние си задаваме, когато започваме работа над нов проект, е: каква реална работа може да свърши представянето в Интернет за бизнеса на клиента? Защото - пак както при колите - несъмнено най-голям успех имат онези производители, които съчетават в продуктите си форма с функция и надеждност.

Само от това, че имате Интернет-страници, че от тях мигат надписи и ефекти, полза няма. Според нас ползата за Вас идва едва когато:

  • страниците Ви се четат не просто от някого си, ами от онези, които искате да достигнете - настоящите и потенциални Ваши клиенти и партньори
  • тези хора с удоволствие се спрат да разгледат какво предлагате, когато бързо и лесно намерят интересуващата ги информация
  • не само когато за пръв път са на страниците Ви и се запознават с Вашата фирма, но и когато за пореден път Ви посетят и искат да научат например: Какво ново предлагате?
  • или общо, когато всеки посетител на Вашия сайт си тръгне по-добре информиран, по-доволен и (още) по-предразположен за бизнес с Вас, отколкото е бил преди това.


Качеството на оформлението се вижда веднага; функционалността обаче е продукт на навременно, старателно планиране и дългогодишен опит.

2005-2024 Линкос ООД © Всички права запазени